O NAMA

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam svoje usluge, uspješno radno iskustvo i profesionalno osoblje. Svi ljubitelji nautike kod nas će naći sve potrebne usluge za servisiranje svojih plovila. Ovlašteni smo serviseri za vodeće brendove u svijetu nautike, s dugogodišnjim iskustvom, ali i brojnim i zadovoljnim klijentima. Bilo da je riječ o popravku veće ili manje štete ili redovnom servisu, obratite nam se s povjerenjem. Svakom klijentu pristupamo profesionalno i nastojimo svaku uslugu obaviti brzo, kvalitetno, stručno i savjesno.

Stoga slobodno spustite sidro u našu sigurnu luku, jer zadovoljan klijent naša je najbolja reklama.

Poduzeće Fereli d.o.o. osnovano je 1994. godine.

Prvi servisi otvoreni su u Marini Červar Porat i Marini Parentium. Zatim su uslijedili servisi u novouređenoj Marini Vrsar 2002. godine te u Marini Funtana 2005. godine. Danas s ponosom nosimo titulu lidera među nautičkim serviserima na cijeloj zapadnoj obali Istre. I dalje neprestano ulažemo u razvoj poduzeća kako bismo opravdali i zadržali svoju poziciju.

Naši servisi dio su ponude najprestižnijih marina na ovome području, koje su ujedno i polazišne marine za krstarenja Jadranom brojnih nautičara iz raznih dijelova Europe. Naše usluge pokrivaju kompletan servis te popravke ili sanacije plovila. Redovito pratimo kretanja upodručju nautike te neprestano unapređujemo kvalitetu i ponudu svojih usluga, čime osiguravamo vodeću poziciju na lokalnom tržištu.

 Vodimo posebnu brigu oko zadovoljstva zaposlenih i svih naših klijenata, o očuvanju okoliša i sudjelovanju u društveno korisnim akcijama lokalne zajednice. Pri tome ljubaznost i susretljivost u međusobnim odnosima, držimo sastavnim dijelom naše usluge, našeg ugleda i kulture naše tvrtke.

OVLAŠTENI SMO ZASTUPNICI ZA